Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Φακούντο Πελίστρι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει λεπτομέρειες του deal, σχολιάζοντας πως οι "πράσινοι" θα δώσουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 εκατομμύρια για την αγορά του.

Στα 6 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό

Έτοιμοι να φύγουν για το... αεροδρόμιο είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στα social media. Ο έγκριτος δημοσιογραφός έγραψε το αγαπημένο του "Here we go", δείχνοντας πως η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί.

Ο λόγος φυσικά για τον Φακούντο Πελίστρι, με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό να φτιάχνει τις βαλίτσες του για Ελλάδα. Μπορεί τα δεδομένα για τα ποσά να άλλαξαν και να μιλούν για αγορά στα 6 εκατομμύρια ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης, αλλά η απόκτηση του προχωράει κανονικά.

Παρά το γεγονός πως οι "πράσινοι" το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν διαψεύσει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα δημοσιεύματα έφερναν την ομάδα του "τριφυλλιού" όλο και πιο κοντά στη μεταγραφή του Ουρουγουανού.

Πλέον όλα μοιάζουν τελειωμένα, με τον Πελίστρι να αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του, γυρίζοντας ξανά στην αγκαλιά του ποδοσφαιρικού του πατέρα, Ντιέγκο Αλόνσο, για να ανεβάσει ξανά τις ποδοσφαιρικές του μετοχές.