Το ξεπέταγμα που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν από κάποια χρόνια δε συνεχίστηκε όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι. Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έχει φτάσει ακόμη στην κατάκτηση ενός Grand Slam και ρώτησε την τεχνητή νοημοσύνη τους λόγους, παίρνοντας μία... πληρωμένη θα έλεγε κανείς απάντηση.

Η τεχνητή νοημοσύνη είπε στον Τσιτσιπά να αφήσει τα social media και να... ασχοληθεί με το τένις

Το ταλέντο του στο τένις δεν θα μπορούσε να το αμφισβητήσει κανείς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεδομένα έχει τις δυνατότητες να κάνει το βήμα παραπάνω και να φτάσει στην κατάκτηση ενός Grand Slam, αλλά υπάρχουν αρκετά πράγματα που φαίνεται πως τον κρατούν πίσω.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα άκουσε πολλά για τον έντονο τσακωμό με τον πατέρα του, αλλά και το γεγονός πως πλέον τον "έβγαλε" από τη θέση του προπονητή. Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται εκτός του TOP 10 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP και αυτό δείχνει αρκετά με την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής -που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024- ζήτησε από το ChatGPΤ να τον "θάψει" και να του δώσει απαντήσεις κι εκείνο φρόντισε να του δείξει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τους λόγους που μένει στάσιμος.

Στέφανος Τσιτσιπάς: "Ο τύπος που αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να φιλοσοφεί στο X (πρώην twitter) από το να σερβίρει ένα σταθερό δεύτερο σερβίς. Είναι ο μόνος παίκτης που στην αλλαγή πλευράς μπορεί να μετατρέψει σε διάλεξη για την ελληνική μυθολογία και να επιστρέψει στο γήπεδο με λυμένα τα κορδόνια του.

Ίσως αν ξόδευε λιγότερο χρόνο για να τελειοποιήσει τις λεζάντες του στο Instagram και αφιέρωνε περισσότερο χρόνο να δουλέψει στο backhand slice του, θα είχε μέχρι στιγμής μερικά ακόμα τρόπαια, αλλά τουλάχιστον κερδίζει στο παιχνίδι με τα μαλλιά του, ακόμα κι αν το forehand του περιστασιακά ξεχνάει προς ποια κατεύθυνση θεωρητικά έπρεπε να πάει".

Ο Τσιτσιπάς φαίνεται να το πήρε περισσότερο στον χαβαλέ όλο αυτό και φρόντισε να το κοινοποιήσει στα social media του, δείχνοντας πως μάλλον μυαλό... δεν βάζει ούτε από την τεχνητή νοημοσύνη.