Τα δημοσιεύματα έδιναν κι έπαιρναν το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ. Πλέον ο ΠΑΟΚ φρόντισε να ανακοινώσει επίσημα την παραχώρησή του και ο Έλληνας αμυντικός θα αποχωρήσει μετά τα παιχνίδια της ομάδας κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς.

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ ο ΠΑΟΚ

Η μεγάλη συμφωνία επετεύχθη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βόλφσμπουργκ για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος στα 21 του χρόνια πήρε την απόφαση να αφήσει τη Super League και να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους "λύκους" για την παραχώρησή του, με τον Έλληνα αμυντικό απλά να αποχωρεί από το σύλλογο μετά τα Playoffs του Europa League και τις αναμετρήσεις κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήλθε σε οριστική συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με τον Δικέφαλο να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης", ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.



Την επισημοποίηση της μεταγραφής του Κουλιεράκη έκανε γνωστή και η Βόλφσμπουργκ, η οποία τον χαρακτήρισε ως "επικίνδυνο αμυντικό".