Έτοιμος να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι μετά το "πράσινο" φως που έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο Ιλκάι Γκουντογκάν. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή τη προηγούμενη σεζόν για την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν προσαρμόστηκε ποτέ στους "μπλαουγκράνα".

Επιστρέφει στη Μάντσεστερ Σίτι μετά τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα ο Γκουντογκάν

Η μεταγραφή του Ιλκάι Γκουντογκάν στη Μπαρτσελόνα τη περασμένη σεζόν περίμενε κανείς πως θα ανεβάσει επίπεδο τους "μπλαουγκράνα", αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη καθώς η ομάδα του Τσάβι δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα τρόπαιο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Γερμανός μέσος - που ανακοίνωσε την απόσυρση του από τα "πάντσερ", δε κατάφερε να προσαρμοστεί στη Βαρκελώνη και ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για κάποιον άλλο σύλλογο.

Ο Γκούντογκαν σκέφτηκε από τη πρώτη στιγμή την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Σίτι, όπου κατέκτησε τα πάντα μαζί της. Το μόνο που έδειχνε πως απέμενε ήταν η θετική εισήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Ισπανό να... ανάβει το πράσινο φως.

Οι "πολίτες" δε θα χρειαστεί να δώσουν χρήματα στη Μπαρτσελόνα, μιας και ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα για να μείνει ελεύθερος και η επιστροφή του στο Μάντσεστερ φαίνεται πως πλέον απέχει μόνο από τα διαδικαστικά.