Πριν δύο μήνες συμπληρώθηκαν τα έξι χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ένας από τους ανθρώπους που οδήγησε τον Παναθηναϊκό AKTOR στην κορυφή της Ελλάδας και στην κατάκτηση έξι Euroleague.

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού AKTOR για τα γενέθλια του Παύλου Γιαννακόπουλου

Κανείς από την οικογένεια του Παναθηναϊκού AKTOR δε μπορεί να ξεχάσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, που αν δεν βρισκόταν ίσως στο δρόμο των "πρασίνων" πριν τρεις δεκαετίες, να μην ήταν τα πράγματα όπως είναι τώρα.

Έγραψε τη δική του ιστορία ως διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, και οδήγησε το "τριφύλλι" στην κατάκτηση έξι Euroleague. Χρειάστηκε μάλιστα 13 ολόκληρα χρόνια για να μπορέσει να "ραφτεί" το περιβόητο έβδομο αστέρι στη φανέλα της ομάδας.

Σαν σήμερα λοιπόν, ο Παύλος Γιαννακόπουλος γεννήθηκε και η ομάδα φρόντισε να τον τιμήσει, όπως κάνει πάντα. Μη ξεχνάμε άλλωστε τη πρωτοβουλία του γιου του, Δημήτρη, ο οποίος θα διοργανώσει το τουρνουά προς τιμήν του φέτος στο Καλλιμάρμαρο με 35.000 θεατές να δίνουν το παρών.

"Η 20η Αυγούστου είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για τον Παναθηναϊκό μας. Σαν σήμερα, το 1929, γεννήθηκε ο εμβληματικότερος ηγέτης του Συλλόγου, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος που σημάδεψε όσο κανείς άλλος τον ελληνικό αθλητισμό και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας."