Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι από τις περιπτώσεις των ανθρώπων που τα θέλει... όλα δικά του. Μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που αναμένεται να πάρει για τα επόμενα χρόνια, τώρα πλέον ζητάει 55(!) εκατομμύρια από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Εμπαπέ ζητάει 55 εκατομμύρια από την Παρί Σεν Ζερμέν

Η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώθηκε πριν περίπου ένα μήνα, με τον Γάλλο επιθετικό να κάνει το ντεμπούτο του με τη "Βασίλισσα" στο Σούπερ Καπ Ευρώπης απέναντι στην Αταλάντα και να κατακτάει το πρώτο του τρόπαιο με την ομάδα.

Παρά το γεγονός πως έχει βρει ήδη την επόμενη ποδοσφαιρική του... στέγη, ο Εμπαπέ ζητάει ακόμη λεφτά από την Παρί Σεν Ζερμέν. Χρήματα που θα μπορούσαν να σώσουν ολόκληρες γειτονιές, καθώς πρόκεται για 55 εκατομμύρια σύμφωνα με τη "Le Monde".

Ο αρχηγός την Εθνικής Γαλλίας ζητάει το πριμ υπογραφής του τελευταίου συμβολαίου που αντιστοιχεί στο ποσό των 36 εκατομμυρίων, αλλά και την αποπληρωμή των τελευταίων μισθών στους οποίους αγωνίστηκε με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Εμπαπέ έχει φροντίσει ήδη να ενημερώσει την UEFA μέσω της γαλλικής ομοσπονδίας, ενώ οι πρωταθλητές της Ligue 1 των τελευταίων χρόνων δεν έχουν ακόμη δείξει κάποια επίσημη αντίδραση, αναφέροντας απλά "συνεχίζονται οι εποικοδομητικές συζητήσεις εδώ και πολλούς μήνες".