Οι αποχωρήσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρνουν όπως αναμενόταν μεταγραφές στο σύλλογο. Λίγο μετά την ξαφνική απόφαση του Γιαμπουσέλε να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA, οι "μερέγχες" κινήθηκαν για την απόκτηση του Ουσμάν Γκαρούμπα.

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γκαρούμπα η Ρεάλ Μαδρίτης

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές η Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο προετοιμασίας. Η "Βασίλισσα" έχει χάσει σημαντικούς παίκτες ενόψει της νέας χρονιάς και μαζί με την αποχώρηση του Ρούντι Φερνάντεθ, τα... κουκιά λιγοστεύουν.

Η ισπανική ομάδα έχει κάνει κινήσεις στη μεταγραφική περιόδο που εμπεριέχουν αρκετό ρίσκο, με τις προσθήκες των Αντρές Φελίζ και Ράταν - Μέις να μοιάζουν περισσότερο με λύσεις... ανάγκης. Η μοναδική αξιόπιστη κίνηση είναι εκείνη του Σερζ Ιμπάκα από την Μπάγερν Μονάχου.

Για να μπορέσει να "γεμίσει" τη ρακέτα της απέκτησε ακόμη έναν παίκτη που στο παρελθόν βρισκόταν στους Μαδριλένους. Ο λογος για τον Ουσμάν Γκαρούμπα, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι το 2021 στη Ρεάλ και στη συνέχεια αποφάσισε να συνεχίσει τη καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ο Ισπανός φόργουορντ - που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ως αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ - δεν τα πήγε όπως τα περίμενε τη τελευταία χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και επέλεξε να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια.