Παρά το γεγονός πως οι ΗΠΑ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 δε κατάφεραν να το γιορτάσουν αμέσως, καθώς τρεις από τους παίκτες της ομάδας οδηγήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ αμέσως μετά τον τελικό κόντρα στη Γαλλία.

Πέρασαν από ντόπινγκ Κάρι, Ντουράντ και Έντουαρντς στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι ΗΠΑ κατάφεραν μετά κόπων και βασάνων να κατακτήσουν τη πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με απόλυτο πρωταγωνιστή στα τελευταία παιχνίδια, τον Στεφ Κάρι, ο οποίος με τις τρίποντες... βόμβες του έκανε πιο εύκολο το έργο για την ομάδα του Στιβ Κερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3cjwib7q9fl)
Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό κόντρα στη Σερβία, ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς χρειάστηκε να βγάλει το... όπλο του στον τελικό κόντρα στη Γαλλία και με 4/4 σουτ έξω από τα 6,75 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης εξασφάλισε τη νίκη για την Team USA.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3cj956agqjd)
Μετά το τέλος της αναμέτρησης όμως κι εκεί που ήθελαν να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς υπήρξε ένα έλεγχος. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στο "Boardroom Talks" ο Άντονι Έντουαρντς, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης του πέρασαν από ντόπινγκ τεστ.

Ο γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς ανέφερε πως: "Δεν μπορέσαμε ούτε να γιορτάσουμε πραγματικά διότι εγώ, ο Ντουράντ και ο Στεφ έπρεπε να περάσουμε από έλεγχο ντόπινγκ ή κάτι παρόμοιο", κατονομάζοντας ουσιαστικά τους δύο συμπαίκτες του που βρέθηκαν στην ίδια θέση μ' αυτόν.