Στην Αθήνα έφτασε ο Κίναν Έβανς, ο οποίος θα τεθεί στις υπηρεσίες του Γιώργου Μπαρτζώκα και κυρίως του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να συνεχίσει την αποκατάσταση της ζημιάς η οποία τον οδήγησε στο χειρουργείο

Ο 27χρονος Τεξανός, που φορούσε t-shirt του Ολυμπιακού, θα συνεχίσει στα ημέτερα, ενώπιον των ανθρώπων της νέας ομάδας του, τις αποθεραπείες, προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ενεργό δράση. Ο Έβανς χειρουργήθηκε στα τέλη Μαΐου, αφού υπέστη ρήξη επιγονατιδικού συνδέσμου σε ένα παιχνίδι της Ζάλγκιρις Κάουνας με τη Λιετκαμπέλις, για το πρωτάθλημα της Λιθουανίας. 

Σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, χρειάζονται 6 με οκτώ μήνες αποθεραπείας. Στην καλύτερη περίπτωση, δηλαδή, ο Έβανς θα ξεκινήσει να μη φοβάται στο παρκέ στις αρχές του 2025. 


keenan_evans_olympiakos_6
keenan_evans_olympiakos_5
keenan_evans_olympiakos_4
keenan_evans_olympiakos_3
keenan_evans_olympiakos_2
keenan_evans_olympiakos_1


Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον πολύ ποιοτικό πόιντ γκαρντ της Ζάλγκιρις, έναν από τους κορυφαίους της περυσινής Euroleague (17,3 πόντους 53% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 90% στις βολές, 2,8 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ, 1,2 κλέψιμο και 18,3 PIR, παίζοντας και στα 34 παιχνίδια της με μ.ό. χρόνου 27'23'' ανά ματς) και όταν αποφάσισε να τον κρατήσει, οι όροι άλλαξαν

Ο Έβανς θα παίξει, στο δεύτερο μισό αυτής της περιόδου, και για την επόμενη, αφού υπάρχει οψιόν ανανέωσης.

Ο Ολυμπιακός περιμένει και το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αναμένεται να πιάσει Αθήνα την Τετάρτη 21 Αυγούστου.