Δημήτρης Κουρμπέλης και Γιώργος Δώνης αντάμωσαν ξανά στην Καλίτζ, με τον Κώστα Φορτούνη να αναμένει να λυθεί το οικονομικό ζήτημα που έχει ενσκήψει. Συγκεκριμένα, η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ολοκλήρωσε τη μετακίνηση του διεθνούς μέσου. Ο Κουρμπέλης είχε μείνει ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ και έψαχνε τον επόμενο προορισμό του, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Δώνης. 


Αλ Καλίτζ: Πιο περίπλοκο του Φορτούνη

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Φορτούνη, η κατάσταση παραμένει περίπλοκη. Η Καλίτζ έφτασε σε συμφωνία μαζί του, με ένα ποσό που για δύο χρόνια θα ανερχόταν σε 6 εκατομμύρια ευρώ. Το πρόβλημα, όπως αποδείχθηκε, ήταν ότι η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία περίμενε τα χρήματα από το κράτος, ωστόσο, αφού ο μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό είχε κλείσει, το υπουργείο Αθλητισμού έκλεισε την κάνουλα, αφήνοντας τις 12 από τις 18 ομάδες της πρώτης κατηγορίας ξεκρέμαστες. 

Ο Φορτούνης κλήθηκε από τους ανθρώπους της Καλίτζ να περιμένει, με την υπόσχεση να βρουν τα χρήματα προκειμένου να τελειώσουν οριστικά τη συμφωνία. Με βάση το ρεπορτάζ, η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τον κρατικό φορέα, ενώ ψάχνει και ιδιώτη χορηγό, που θα επενδύσει τα χρήματα της μεταγραφής αντί, ενδεχομένως, διαφήμισης.