Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων συνεχίζει να επικεντρώνεται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τα πρώτα παιχνίδια των Playoffs του Champions League ξεκίνησαν χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τέσσερα ακόμη ζευγάρια να μπαίνουν στο... χορό των δύσκολων αναμετρήσεων.

Συνεχίζονται τα Playoffs του Champions League με σπουδαία παιχνίδια

Το πρώτο αμφίρροπο παιχνίδι της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία με την Γιουνγκ Μπόις να αντιμετωπίζει τη Γαλατασαράι (22:00), με τις δύο ομάδες να έχουν εμπειρία από ομίλους Champions League τα τελευταία χρόνια και θέλουν να μπουν για πρώτη φορά στο League stage της διοργάνωσης.

Η Μάλμε - που άφησε εκτός συνέχειας τον ΠΑΟΚ στην παράταση - θα βρει στο δρόμο της την Σπάρτα Πράγας (22:00), η οποία έκανε πάρτι στο πρώτο ημίχρονο στη Ρουμανία απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου, αλλά στο δεύτερο τα... χρειάστηκε και προκρίθηκε με τα "χίλια" ζόρια.

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στην Ουκρανία με τη Ντιναμό Κιέβου να αφήνει εκτός συνέχειας κατά σειρά τις Παρτιζάν και Ρέιντζερς. Τελευταίο της εμπόδιο για το League stage είναι η Σάλτσμπουργκ (22:00) που έχει ξεκινήσει τη σεζόν σε τρομερή κατάσταση.

Ένα παιχνίδι με δύο ομάδες που θα είναι έκπληξη που θα βρεθούν στο νέο League stage του Champions League, με τη Μίντιλαντ να υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00) στη Δανία για να μπορέσει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

21:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 Ουίνστον - Σάλεμ
22:00 COSMOTE SPORT 2 Γιουνγκ Μπόις - Γαλατασαράι Playoffs Champions League
22:00 COSMOTE SPORT 3 Μάλμε - Σπάρτα Πράγας Playoffs Champions League
22:00 COSMOTE SPORT 7 Ντιναμό Κιέβου - Σάλτσμπουργκ Playoffs Champions League
22:00 COSMOTE SPORT 8 Μίντιλαντ - Σλόβαν Μπρατισλάβας Playoffs Champions League
23:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 Ουίνστον - Σάλεμ