Την πρώτη τους μεγάλη επιτυχία ως ζευγάρι στο χώρο του τένις πανηγύρισαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα. Οι δυο τους μετά την επανασύνδεση κάνουν αρκετές προπονήσεις παρέα, γεγονός που τους βοήθησε να κατακτήσουν τον τίτλο στο φιλανθρωπικό τουρνουά του US Open.

Κατέκτησαν τουρνουά μεικτού διπλού Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

Επιτέλους πρωτιά ακόμη και σε φιλανθρωπικό τουρνουά για τους Στέφανο Τσιτσιπά και Πάουλα Μπαντόσα, με το ζευγάρι να αγωνίζεται σε μεικτούς αγώνες επίδειξης στο US Open Mixed Madness και να κατακτάει τον παρθενικό του τίτλο.

Στα... ημιτελικά βρήκαν μπροστά τους το αμερικάνικο δίδυμο των Μπεν Σέλτον και Κόκο Γκοφ στο οποίο επικράτησαν με 6-4 και πήραν την πρόκριση για τον τελικό. Εκεί αγωνίστηκαν κόντρα σε ακόμη ένα ζευγάρι που έπαιζε... εντός έδρας αλλά το δίδυμο "Tsitsidosa" ήταν ασταμάτητο.



Επικράτησε με 6-3 της Αμάντα Ανισίμοβα και του Τέιλορ Φριτζ και σήκωσαν το τρόπαιο. Το πανηγύρισαν μάλιστα μ' ένα φιλί στο κορτ, ενώ η Μπαντόσα με τον τρόπο της έδωσε και μία είδηση για το μέλλον του ζευγαριού και τη συμμετοχή του στο US Open.

"Έχω καλά νέα. Νομίζω πως θα δείτε ξανά τους Tsitsidosa σε μια εβδομάδα, σκοπεύουμε να παίξουμε στο μικτό διπλό του US Open, οπότε ελπίζω πως θα έρθετε να μας στηρίξετε και πως θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με απόψε."

Badosa & Tsitsipas Win $250,000! | 2024 US Open


Στις δικές του δηλώσεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε πως ήταν κάτι που είχαν στο μυαλό τους καιρό και τελικά το πραγματοποίησαν. "Το σχεδιάζαμε πολύ καιρό αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους συνέβη. Είχαμε ένα πιο πικρό τέλος την προηγούμενη φορά Indian Wells, όπου είχαμε αποκλειστεί στον τελικό.

Είμαι ευγνώμων που μπορέσαμε να παίξουμε καλό τένις και να το διασκεδάσουμε, που το μοιράστηκα αυτό με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, με τον οποίο μοιράζομαι και τη ζωή μου. Ήταν σπουδαία βραδιά."