Με μοναδικό στόχο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο League stage του Conference League ταξίδεψε για τη Γαλλία ο Παναθηναϊκός. Την ίδια ώρα στη Λανς, οι οπαδοί της ομάδας φρόντισαν να δώσουν το βροντερό παρών στη προπόνηση για να τη στηρίξουν.

Ταξίδεψε για τη Γαλλία ο Παναθηναϊκός για τα Playoffs του Conference League

Την τελευταία του ευκαιρία για να βρεθεί στο League stage του Conference θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να ταξιδεύει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Λανς σ' ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για το μέλλον των "πρασίνων".

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" δε θα έχει στη διάθεση του τον Ντάνιελ Μαντσίνι που είναι τιμωρημένος και έμεινε εκτός λίστας, ενώ για λόγους τακτικής δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα ο Τόνι Βιλένα, κάτι που δείχνει πως ίσως αποχωρήσει άμεσα από το σύλλογο.

Την ίδια ώρα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν την άφιξη του Φακούντο Πελίστρι στην ομάδα, με τους ιθύνοντες της ομάδας, να κάνουν ό,τι μπορούν για να μπορέσουν να τον προσθέσουν στη λίστα για τα παιχνίδια κόντρα στους Γάλλους.

pao_gallia
pao_gallia_1
pao_gallia_2
pao_gallia_3

3.000 οπαδοί της Λανς στη προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Την ίδια ώρα στη Γαλλία, οι οπαδοί της Λανς φρόντισαν να κάνουν αίσθηση στη προπόνηση της ομάδας για να τη στηρίξουν ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως βρέθηκαν πάνω από 3.000 φίλαθλοι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Το γήπεδο όπως αναμενόταν θα είναι γεμάτο, με τη Λανς να έχει ανακοινώσει sold out εδώ και λίγες ημέρες, με τον προπονητή της ομάδας, Γουίλ Στιλ να αναφέρει πως: "Είναι πολύ εντυπωσιακό να βλέπεις τέτοια στήριξη".