Λίγες ώρες μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με τις αμφισβητούμενες φάσεις της πρώτης αγωνιστικής της Super League, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Στεφάν Λανουά για τη δεύτερη "στροφή" του πρωταθλήματος, με τις αλλαγές να είναι ελάχιστες.

Οι επιλογές του Λανουά για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League

Παρά το γεγονός πως υπήρξαν κάποιες ανορθογραφίες στη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, τις οποίες υπέδειξε ο ίδιος ο Στεφάν Λανουά στο βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις, δεν υπήρξαν ουσιαστικά αλλαγές στις επιλογές των διαιτητών για τη δεύτερη "στροφή" του πρωταθλήματος.

Κανονικά στις κλήσεις βρίσκεται όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ ο Τάσος Σιδηρόπουλος που ήταν ο διαιτητής στον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Asteras AKTOR και θα βρίσκεται στη θέση του VAR για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία, με τον Πουλικίδη να είναι ο άρχων του παιχνιδιού.

Εκείνος που θα διαιτητεύσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό θα είναι ο Βεργέτης, με τον Κουμπαράκη να βρίσκεται στο VAR, ενώ ο Τσετσίλας βρεθεί στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στο Λεβαδειακό.

Στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο, διαιτητής θα είναι ο Κατοίκος, με τον Φωτιά στη θέση του VAR, ενώ στον αγώνα της Δευτέρας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Athens Kallithea θα σφυρίξει ο Ευαγγέλου.

Αναλυτικά οι διαιτητές της δεύτερης αγωνιστικής της Super League

ΟΦΗ - Ατρόμητος: Κατοίκος, Κορώνας, Πάτρας, 4ος: Πολυχρόνη, VAR: Φωτιάς

Πανσερραϊκός - Άρης: Τσιμεντερίδης, Σπυρόπουλος, Αρμακόλας, 4ος Τσιάρας, VAR: Κουμπαράκης

ΑΕΚ - Λαμία: Πουλικίδης, Μπαλιάκας, Οικονόμου, 4ος: Κατσικογιάννης, VAR: Σιδηρόπουλος

Αστέρας AKTOR - Βόλος: Παπαπέτρου, Απτόσογλου, Κολλιάκος, 4ος: Κατσικογιάννης, VAR: Ζαμπάλας

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Βεργέτης, Πετρόπουλος, Καραλής, 4ος: Τσιάρας, VAR: Κουμπαράκης

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Τσετσίλας, Κωνσταντίνου, Ψύλλος, 4ος: Τσακαλίδης, VAR: Τζήλος

Ολυμπιακός - Athens Kallithea: Ευαγγέλου, Τοροσιάδης, Νταβέλας, 4ος: Τσακαλίδης, VAR: Τσαγκαράκης