Πλησιάζει όλο και περισσότερο το φινάλε των μεταγραφών, με τις ομάδες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την αγορά του Κόνορ Γκάλαχερ από την Τσέλσι αλλά πλησιάζει και η διαφαινόμενη επιστροφή του Ιλκάι Γκουντογκάν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γκάλαχερ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Μία μεταγραφή που κυνηγούσε αρκετό καιρό έφτασε στην ολοκλήρωση της η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι "ροχιμπλάνκος" έφτασαν σε οριστική συμφωνία μετά κόπων και βασάνων με την Τσέλσι για την αγορά του Κόνορ Γκάλαχερ στα 42 εκατομμύρια.

Ο 24χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια και πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, η οποία ενισχύεται πολύ σημαντικά μετά και την απόκτηση του Χούλιαν Άλβαρες από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γκάλαχερ έχει παραχωρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν ως δανεικός, μέχρι να καταφέρει να καθιερωθεί στην Τσέλσι. Οι "μπλε" του Λονδίνου πέραν των χρημάτων θα αποκτήσουν και τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο από τον Άγγλο διεθνή.

Ολοκληρώνεται η επιστροφή του Γκουντογκάν στη Μάντσεστερ Σίτι

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Ιλκάι Γκουντογκάν. Μετά το "πράσινο" φως που έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, οι δύο πλευρές κίνησαν τις διαδικασίες για να έρθουν σε μία συμφωνία και να δουλέψουν ξανά μαζί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι "Πολίτες" θα αποκτήσουν με ελεύθερη μεταγραφή τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, που ανακοίνωσε την απόσυρση του από τα "πάντσερ" προ ολίγων ημερών και θα υπογράψει συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο.

Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκουντογκάν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει για τη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους "μπλαουγκράνα" με αποτέλεσμα να ζητήσει να φύγει από την ομάδα του Χάνσι Φλικ.