Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Copa Libertadores πήρε η Ατλέτικο Μινέιρο σ' ένα επεισοδιακό παιχνίδι απέναντι στη Σαν Λορέντζο. Οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ένταση με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε χρήση χημικών.

Επεισόδια σε αγώνα του Copa Libertadores ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και τη Σαν Λορέντζο

Σ' ένα παιχνίδι με έντονο το... ελληνικό στοιχείο η Ατλέτικο Μινέιρο επικράτησε με 1-0 της Σαν Λορέντζο με τον Γκουστάβο Σκάρπα να δίνει την ασίστ για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στον αγώνα μπήκε αλλαγή και ο Μπερνάρ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Βραζιλίας πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Copa Libertadores, αλλά δε μπόρεσαν να το ευχαριστηθούν όπως θα ήθελαν, καθώς λίγο πριν το τέλος του αγώνα υπήρξαν έντονα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Το... κακό ξεκίνησε από νωρίς με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να προκαλούν συνεχόμενα τους Αργεντίνους, γράφοντας και λέγοντας υβριστικά συνθήματα. Η κατάσταση ξέφυγε όλο και περισσότερο με την αστυνομία να επεμβαίνει με ρίψη δακρυγόνων.

Στη συνέχεια υπήρξε σύρραξη, με τους αστυνομικούς να ξεκινήσουν να χτυπούν με γκλομπ, ενώ υπήρξαν και πυροβολισμοί με πλαστικές σφαίρες λόγω εκφοβισμού. Μετά το τέλος ανακοινώθηκε πως τραυματίστηκε ένας οπαδός, αλλά έγινε και μία σύλληψη.