Χωρίς κάποιο τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε ο "πόλεμος" ανάμεσα στους διοικητικούς ηγέτες του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού μετά το τέλος των τελικών της Basket League, με τις καταγγελίες που είχαν κάνει οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να απορρίπτονται από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες Αγγελόπουλων και Γιαννακόπουλου από τον αθλητικό δικαστή

Λίγες ημέρες πριν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού με τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ έκανε γνωστή την απόφαση του για τις καταγγελίες που είχαν καταθέσει οι διοικητικοί ηγέτες των δύο ομάδων.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε καταγγείλει τους αδελφούς Αγγελόπουλους για τα λεγόμενα του περί παράνομων ενεργειών στο θέμα παραχώρησης του ΟΑΚΑ, ενώ εκείνοι από την άλλη είχαν κινηθεί εναντίον του για την απάντηση που έδωσε ο ίδιος στα social media και αμφότερες απορρίφθηκαν.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τις καταγγελίες Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλων


117/20-8-2024

Παναθηναϊκός AKTOR

Απορρίπτεται η υπ' αριθ. πρωτ. 145/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) κατά: 1) του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καθώς και 2) της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ).

116/20-8-2024

Ολυμπιακός

Απορρίπτεται η υπ' αριθ. πρωτ. 144/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) κατά των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ)