Σε... happy end οδηγείται το "φλερτ" μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Τζόναθαν Γκόμεζ! Ο "Δικέφαλος του Βορρα" τα βρήκε όλα σε με τον Αμερικανό αριστερό μπακ, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης (21/08) και συγκεκριμένα στις 23:00 για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα!

Έρχεται Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Τζόναθαν Γκόμεζ

Ο ΠΑΟΚ πέρα από τη θέση του στόπερ και του χαφ "καιγόταν" να αποκτήσει και έναν αριστερό μπακ, ο οποίος θα πλασίωνε τον Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος είναι πρώτος στην ιεραρχία για το αριστερό άκρο της άμυνας του "Δικεφάλου του Βορρά". Οι "ασπρόμαυροι" αφού επικοινώνησαν με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, τα βρήκαν σε όλα με τους Ισπανούς και έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ο 20χρονος πλάγιος μπακ ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος... Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028. Αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, στη συνέχεια θα "πέσουν" οι υπογραφές μεταξύ των δυο πλευρών και θα ανακοινωθεί και επίσημα από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.


Την περσινή σεζόν ο Γκόμεζ αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μιραντές, όπου και σε 39 εμφανίσεις που κατέγραψε πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε 4 ασίστ. Ο 20χρονος αριστερός μπακ έχει καταγράψει μια εμφάνιση με την εθνική ομάδα του Μεξικού, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές των ΗΠΑ.

Μάλιστα, η εν λόγω εξέλιξη με την απόκτηση του Τζόναθαν Γκόμεζ διαμορφώνει και διαφορετικά τα δεδομένα για τον Ράφα Σοάρες λόγω του ότι και ο Ράχμαν Μπάμπα είναι η βασική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αριστερό άκρο της άμυνας.