Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων επικεντρώνεται στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς για τα Playoffs του Europa League, ενώ ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Γαλλία κόντρα στη Λανς για το Conference League.

Για το League stage του Europa League ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς

Από έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό που... πόνεσε πολύ προέρχεται ο ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έφτασε λίγα δευτερόλεπτα από τα Playoffs του Champions League, αλλά ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τον αγώνα με τη Μάλμε στην παράταση και ήττα

Το σοκ ήταν μεγάλο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που πλέον "αναγκάζεται" να συνεχίσει την πορεία της στο Europa League, με την πρόκριση στο League stage να είναι μονόδρομος, όπως τόνισε και ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει στον δρόμο τη Σάμροκ Ρόβερς (20:30), μια ομάδα που είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία και πριν από 13 χρόνια. Οι κινήσεις και οι μεταγραφές που έχουν γίνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνουν πως μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του συλλόγου από την Ιρλανδία.

Δύσκολο έργο για τον Παναθηναϊκό στο Conference League κόντρα στη Λανς

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το διπλό "σοκ" των τελευταίων ημερών και να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία κόντρα στη Λανς (22:00).

Πέραν του αποκλεισμού από τα Playoffs του Europa League από τον Άγιαξ, το "τριφύλλι" έπεσε θύμα έκπληξης και στη Super League. Ο Asteras AKTOR εκμεταλλεύτηκε τις αλλαγές των "πρασίνων" κι έφυγε από το ΟΑΚΑ μ' ένα ιστορικό "διπλό".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3gtb0orsqch)
Η ενίσχυση της ομάδας γίνεται όλο και εντονότερη, με τον Φακούντο Πελίστρι να ταξιδεύει κατευθείαν για τη Γαλλία μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να πάρει μία πρόκριση στο League stage του Conference που μπορεί να αλλάξει όλο τον... χειμώνα του Παναθηναϊκού.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

18:00 NOVASPORTS START WTA 250 Tennis in the Land - Α/Β/Γ Προημιτελικός
20:30 NOVASPORTS PRIME ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς Playoffs Europa League
21:00 ΕΡΤ 3 Diamond League 2024 - Λωζάνη
21:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 Ουίνστον - Σαλέμ, Προημιτελικός
21:00 COSMOTE SPORT 9 Αλ Νασρ - Αλ Χιλάλ Roshn Saudi League
22:00 COSMOTE SPORT 1 Λανς - Παναθηναϊκός Europa Conference League
22:00 EUROSPORT 2 BMW Championship - 1η Μέρα Γκολφ
23:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 Ουίνστον - Σαλέμ, Προημιτελικός