Στη Βραζιλία και το Ρίο Ντε Τζανέιρο βρίσκονται οι Νέοι του Ολυμπιακού ενόψει του ιστορικού τελικού του Διηπειρωτικού Κ20 στο θρυλικό και επιβλητικό Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι "ερυθρόλευοι" μετά το φοβερό και ανεπανάληπτο επίτευγμα τους με την κατάκτηση του UEFA Youth League θα διεκδικήσουν τον τίτλο της παγκόσμιων πρωταθλητών απέναντι στη Φλαμένγκο.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση επί βραζιλιανικού εδάφους και φιλοξενήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Φλουμινένσε!

"Έπιασαν" δουλειά οι πρωταθλητές Ευρώπης του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου τελικού

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και εν δυνάμει πρωταθλητές Ευρώπης έχουν.. σηκώσει μανίκια ενόψει της τεράστιας πρόκλησης που έχουν μπροστά τους με την διεκδίκηση του Διηπειρωτικού Κ20 στον τελικό με τη Φλαμένγκο που θα διεξαχθεί στον "ναό" του ποδοσφαίρου, Μαρακανά και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Τα "μωρά" του Ολυμπιακού που βιώνουν μοναδικές στιγμές και παραστάσεις που θα τους μείνουν ανεξίτιλες σε όλη τους τη ζωή, φιλοξενήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Φλουμινένσε όπου δεν έλειψαν τα... χαμόγελα αλλά κα η σκληρή δουλειά για να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν ενόψει του τελικού υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

olympiakos_9
olympiakos_10
olympiakos_1
olympiakos_2
olympiakos_3
olympiakos_4
olympiakos_5
olympiakos_6
olympiakos_7
olympiakos_8