Σε νέα... εποχή θα περάσει το ΟΑΚΑ από τη νέα σεζόν 2024/25! Το "κάστρο" του Παναθηναϊκού AKTOR θα πάρει νέα μορφή με καινοτομίες που θα προσθέσει η ΚΑΕ και θα κάνουν τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη! Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και τα πρώτα πράσινα καθίσματα έκαναν την... εμφάνισή τους στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Το ΟΑΚΑ γίνεται... καταπράσινο για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Να κάνει τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα θέλει ο πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκός AKTOR που αποφάσισε να αναδιαμορφώσει το ΟΑΚΑ και να το... απογειώσει με τις καινοτομίες που ετοιμάζει. Πρώτη και καλύτερη η αντικατάσταση του παρκέ με glass floor το οποίο θα κοστίσει στο "τριφύλλι" 3.200.000 ευρώ και θα γίνει η πρώτη ομάδα της Euroleague που θα κάνει πράξη αυτήν την πρωτοποριακή αλλαγή.

 Σουίτες, καινούργιος φωτισμός, πράσινα καθίσματα, θεματικοί χώροι, 360 Jumbotron και το μουσείο ιστορίας του συλλόγου είναι μερικές από τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR, με τα έργα να έχουν ήδη αρχίσει και τα πρώτα καταπράσινα καθίσματα να έχουν ήδη τοποθετηθεί στις εξέδρες του κλειστού του ΟΑΚΑ.

oaka_kathismata
oaka_prasinakathismata