Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βαλθεί να "τρελάνει" κόσμο! Πέρα από σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, επιχειρηματίας αλλά και "Βασιλιάς" των social media είναι πανέτοιμος να "κλέψει" όλα τα φώτα και στον... κόσμο του youtube όπου με το... καλημέρα απέκτησε 2.000.000 εγγεγραμμένους μέσα σε διάστημα δυο ωρών. 

Κάπως έτσι γεννιέται και η απορία του τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια αφού με αυτούς τους ρυθμούς το κανάλι του θα "σπάσει" κάθε ρεκόρ! Συνηθισμένος θα πει κανείς σε αυτά αφού και στο ποδόσφαιρο όλα τα χρόνια της καριέρας του αυτό "κυνηγά" να κάνει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο "ρίχνει" το youtube με το κανάλι του

Το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα αμέτρητων ανθρώπων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε εντυπωσιακή είσοδο και στη πλατφόρμα του YouTube. Αναμενόμενο από τη μία, απίστευτο αυτό που κατάφερε από την άλλη. Μέσα σε δυο ώρες κατάφερε να φτάσει τις 2 εκατομμύρια (!) εγγραφές, κάτι που αν μη τι άλλο αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα. Μάλιστα, δήλωσε πως όλο αυτό ήταν κάτι που το είχε εδώ και καιρό στο μυαλό του και επιτέλους κατάφερε να κάνει πραγματικότητα!

Το κανάλι του Πορτογάλου σούπερ σταρ ονομάζεται UR-Cristiano και μέσω αυτού ο ίδιος θα δώσει την ευκαιρία στους θαυμαστές του να μάθουν περισσότερα για αυτόν, για την οικογένεια του και τις απόψεις του για πολλά θέματα στα οποία φυσικά θα πρωταγωνιστεί στο ποδόσφαιρο, ενώεκτόξευσε την ανυπομονησία με την δήλωση του ότι θα έχει συζητήσεις με καλεσμένους που θα τους εκπλήξουν όλους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υλοποιήσω αυτό το έργο. "Το είχα στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό, αλλά επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε πραγματικότητα. Πάντα μου άρεσε να έχω μια τόσο δυνατή σχέση με τους οπαδούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κανάλι μου στο YouTube θα μου δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη πλατφόρμα για να το κάνω και θα μάθουν περισσότερα για μένα, την οικογένειά μου και τις απόψεις μου για πολλά διαφορετικά θέματα. Ανυπομονώ επίσης να μοιραστώ συζητήσεις με καλεσμένους που αναμφίβολα θα εκπλήξουν τον κόσμο!", ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

When I met the most famous Cristiano