O Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Γαλλία και ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή "μάχη" με τη Λανς στο πλαίσιο των playoffs του Εuropa Conference League με φόντο την πολυπόθητη πρόκριση στο League Stage της διοργάνωσης. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε γνωστή την ευρωπαϊκή λίστα του "τριφυλλιού" στην οποία βρίσκεται η... ηχηρή μεταγραφή του, Φακούντο Πελίστρι αντί του Τόνι Βιλένα.

Ο Φακούντο Πελίστρι δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού με Λανς

Όπως αναμενόταν και όπως προανήγγελε επί της ουσίας ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (22/08) αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λανς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "τριφυλλιού" από την Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ, Φακούντο Πελίστρι δηλώθηκε κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες με τους Γάλλους.

Ο Αλόνσο είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος καθώς έκανε καλή προετοιμασία με τους "κόκκινους διαβόλους, ενώ αποκάλυψε ότι ενδεχομένως να τον χρησιμοποιήσει είτε στην πρώτη αναμέτρηση με τη Λανς είτε στον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ. Σε κάθε περίπτωση ο Πελίστρι θα βρίσκεται στον πάγκο και θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

Μάλιστα, ο Πελίστρι που ανακοινώθηκε με τετραετές συμβόλαιο από την "πράσινη" ΠΑΕ, βρίσκεται ήδη στη Γαλλία και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στα πράσινα με τους νέους του συμπαίκτες. Από την άλλη, ο Τόνι Βιλένα που είχε μείνει εκτός αποστολής από τον Αλόνσο για το ματς με τη Λανς, έμεινε όπως αναμενόταν και εκτός από την ευρωπαϊκή λίστα.

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μαξ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Πελίστρι, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Τετέ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.