Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του ελληνικού ποδοσφαίρου στο καλοκαιρινό "παζάρι", ο Φακούντο Πελίστρι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων μετά την μετακίνησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Παναθηναϊκό. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός που βρίσκεται στη Γαλλία ενόψει του αγώνα με τη Λανς για τα playoffs του Europa Conference League, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και ο ίδιος.... φώναξε παρών!

Ο Πελίστρι προπονήθηκε σε... φουλ ρυθμούς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Φακούντο Πελίστρι αφού ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό με τετραετές συμβόλαιο στην συνέχεια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού (22/08) αγώνα με τη Λανς, ο Ντιέγκο Αλόνσο αποκάλυψε ότι ο 22χρονος είναι έτοιμος καθώς είχε κάνει καλή προετοιμασία με την Μάτσετσερ Γιουνάιτεντ και πως ενδεχομένως να τον χρησιμοποιήσει είτε στο πρώτο ματς είτε στον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ. Αναμενόμενα, δηλώθηκε και στην ευρωπαΪκή λίστα!

Ο Πελίστρι αφού συστήθηκε με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ στο οποίο βρήκε και τον... γνώριμο του Ντιέγκο Αλόνσο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην εθνική Ουρουγουάης, στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα στο "Estadio Bollaert-Delelis"  όπου μάλιστα συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα και έτσι μπορεί να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του ενόψει του αγώνα με τους Γάλλους δείχνοντας να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σε ότι αφορά την προπόνηση του "τριφυλλιού", οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Οι συμπαίκτες του Πελίστρι "έκλεψαν" τις εντυπώσεις όταν και τον υποδέχθηκαν με... φατούρο!

pelistri_1
pelistri_2
pelistri_3
pelistri_4
pelistri_5
pelistri_6
pelistri_7
pelistri_panathinaikos_proponhsh