Μοναδικές στιγμές βιώνει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο μαγευτικό Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας για να διεκδικήσει ένα ακόμη τρόπαιο μετά το UEFA Youth League, αυτό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20 απέναντι στη Φλαμένγκο την οποία θα αντιμετωπίσει στον θρυλικό Μαρακανά. Η "ερυθρόλευκη" αποστολή έβγαλε μια φωτογραφία με την ελληνική και ερυθρόλευκη σημαία μπροστά από το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή σε μια μοναδική λήψη.

Η απίθανη λήψη των Νέων του Ολυμπιακού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού μετά την πρώτη της προπόνηση επί βραζιλιανικιύ εδάφους όπου φιλοξενήθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Φλουμινένσε, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο όπου αποφάσισε να βγάλει μια ιστορική φωτογραφία με... άρωμα Ελλάδας. Μια φωτογραφία που θα μνημονεύεται για πάντα!

Η ΠΑΕ δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από τα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών στη Βραζιλία όπου κρατούν την ελληνική και ερυθρόλευκ σημαία μπροστά  από το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή το οποίο εικονίζει τον Ιησού Χριστό με απλωμένα τα χέρια και βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Κορκοβάντο, πάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο, στο εθνικό πάρκο του Δάσους Τιζούκα.