Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία μέλη της οικογένειας του Τάιλερ Ντόρσεϊ συνόδευαν την άφιξη του ομογενούς άσου στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έφτασε στην Αθήνα για να εκκινήσει το δεύτερο κομμάτι της καριέρας του στους "ερυθρόλευκους", αλλά την παράσταση στο αεροδρόμιο έκλεψαν οι... συνοδοί του! 

tyler_dorsey_afixi_olympiakos_bc_2
tyler_dorsey_afixi_olympiakos_bc_3

Ο Ντόρσεϊ εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου των Σπάτων κρατώντας αγκαλιά το παιδί του και παράλληλα είχε παρέα με τις βαλίτσες στο καρότσι του τα... δύο σκυλιά του! Εμφανώς κουρασμένος από την πτήση (καθώς είχε χάσει την ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη) αλλά χαμογελαστός και γεμάτος προσμονή για τη χρονιά που ξεκινά σε Euroleague και Basket League. Άλλωστε, γεμάτο χαμόγελο ήταν και το πρώτο μήνυμά του προς τους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους! 

Η επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ο διεθνής γκαρντ θα συναντήσει γνώριμα πρόσωπα στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, εκεί που θα επιστρέψει το Σάββατο 24/8, μέρα που ξεκινά η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" για τη νέα σεζόν με τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις των παικτών. 

Οι προπονήσεις των παικτών του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκινούν τη Δευτέρα 26/8, ενώ το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων μέχρι την πρώτη επίσημη υποχρέωση του Super Cup (28-29 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο) περιλαμβάνει αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με το Μαρούσι (3/9), ενώ στις 6/9 είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στον θρυλικό Γιώργο Πρίντεζη και την απόσυρση της φανέλας του. 

Στη συνέχεια (10/9) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν σε νέο κεκλεισμένων θυρών φιλικό τον Ερυθρό Αστέρα, πριν μεταβούν στην Κρήτη για να συμμετάσχουν σε τουρνουά (14-15/9) με τη συμμετοχή Βίρτους, Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και θα ολοκληρώσουν τους αγώνες προετοιμασίας στην Ιταλία με δύο φιλικά απέναντι στη νεοφώτιστη Τραπάνι.