Ένας... πόλεμος έχει ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα ανάμεσα στον Τζέιμς Νάναλι και την Παρτιζάν, καθώς μετά την αποχώρηση του Αμερικανού γκαρντ από την ομάδα και τις καταγγελίες του για τις πληρωμές, προέκυψαν νέα δεδομένα από δημοσιογράφους στη Σερβία 'υστερα από αγώνες της Euroleague.

Σοβαρές καταγγελίες για επιθέσεις του Νάναλι σε αγώνες της Euroleague

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Τζέιμς Νάναλι με την Παρτιζάν, με τις δύο πλευρές να καταγγέλλουν και να εκτοξεύουν... πυρά. Την αρχή έκανε ο 34χρονος Αμερικανός, ο οποίος τόνισε μέσω δημοσίευσής του πως δεν τηρήθηκαν ποτέ οι ημέρες των πληρωμών.

Ουσιαστικά ανέφερε πως η Παρτιζάν δεν του έδωσε τους μισθούς του ποτέ στην ώρα τους, με τον πρόεδρο της σερβικής ομάδας να απαντάει με το περιστατικό που είχε συμβεί με τον Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα και τους δύο παίκτες που είχαν πιαστεί στα χέρια.

Πληροφορίες από τη Σερβία ανέφεραν μάλιστα πως ο Νάναλι δεν είχε χτυπήσει μόνο τον Λαζάρεβιτς, αλλά και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν για τη Euroleague τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η ανάρμοστη συμπεριφορά του Αμερικανού γκαρντ είχε φανεί και τη σεζόν 2022-23, όταν απείλησε τους δημοσιογράφους μετά το πέμπτο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα Playoffs της Euroleague πως θα τους σπάσει τα τηλέφωνα.