Γνωρίζοντας πως σε λίγες ημέρες θα πρέπει να ενσωματωθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού για την προετοιμασία της νέας χρονιάς, ο Τόμας Γουόκαπ φροντίζει να εκμεταλλευτεί τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης του, κάνοντας διακοπές με την Εστρέλα Νούρι στη Μήλο.

Διακοπές στη Μήλο για Γουόκαπ και Εστρέλα πριν αρχίσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Τα απίστευτα... νούμερα που έχει γράψει σε συμμετοχές ο Τόμας Γουόκαπ τον τελευταίο καιρό δεν πρέπει να τα έχει κάνει άλλος τα τελευταία χρόνια. Ο νατουραλιζέ της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ δε λείπει ούτε από τα... φιλικά και για ν' αντέξει χρειάζεται και ξεκούραση.

Μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και τη συμμετοχή του στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ο γκαρντ του Ολυμπιακού αποφάσισε να απολαύσει κάποιες στιγμές με τη σύντροφο του, Εστρέλα Νούρι, πριν επιστρέψει ξανά στα παρκέ.

Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" δε θα αργήσει να ξεκινήσει, έχοντας ήδη κανονιστεί τα πρώτα παιχνίδια για να δει ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και ο Τόμας Γουόκαπ αναμένεται να δώσει το παρών στην "πρώτη" της ομάδας.

Για την ώρα πάντως αυτό που κάνει είναι να απολαμβάνει τον ήλιο και τις παραλίες της Μήλου, με την Εστρέλα να αναδημοσιεύει μία φωτογραφία στα social media, που αποθανατίζει εκείνους και τους φίλους τους να απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

walkup