Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα μεγάλο... what if του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Όταν έχει κέφια ο Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να κάνει... παπάδες στον αγωνιστικό χώρο και σ' αυτό ποντάρουν στη Ράγιο Βαγιεκάνο που είναι έτοιμη να τον αποκτήσει και να τον φέρει πίσω στη La Liga.

Παίρνει μεταγραφή στη Ράγιο Βαγιεκάνο και επιστρέφει στη La Liga o Χάμες Ροντρίγκες

Τα τελευταία δείγματα του Χάμες Ροντρίγκες είναι από τα καλύτερα της καριέρας του. Οι απίστευτες εμφανίσεις του στο Copa America με την Εθνική Κολομβίας, όπως αναμενόταν άνοιξε την... όρεξη για τις ομάδες της Ευρώπης για να τον αποκτήσουν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2j3wiuj2869)
Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Σάο Πάολο πριν περίπου ένα μήνα, κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σ' ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει πολύ καλά.

Ο λόγος για τη La Liga, με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να του έχει κάνει μία πολύ καλή πρόταση. Τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη πριν 1,5 χρόνο ήταν ο Ολυμπιακός, με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα να κρίνονται ανάλογα με τις... ορέξεις που είχε στα παιχνίδια.

Υπήρξαν φορές που έβγαλε... μάτια κι άλλες που με το ζόρι περπατούσε μέσα στο γήπεδο. Πλέον, η επιθυμία του να γυρίσει στην Ευρώπη φαίνεται να πραγματοποιείται και ο 33χρονος πλέον μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στην Ισπανία μετά από τέσσερα χρόνια, όταν και αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.