Παρά το γεγονός πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι στον Παναθηναϊκό AKTOR, ο Πολωνός σέντερ έχει φτιάξει το δικό του... όνομα στην Ισπανία, με τη Μπασκόνια να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη μεταγραφή του από τους "πράσινους".

Ενδιαφέρεται για τον Μπαλτσερόφσκι του Παναθηναϊκού AKTOR η Μπασκόνια

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι γνωστό πως ψάχνει να ενισχυθεί στη θέση "5", καθώς ο Εργκίν Αταμάν δείχνει να μην εμπιστεύεται τους Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και Κώστα Αντετοκούνμπο, με τη συμμετοχή των δύο σέντερ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε να είναι ελάχιστη.

Το γεγονός πως ο Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας κάνει πιο εύκολη την παραμονή του στην ομάδα κυρίως για τα παιχνίδια της Basket League, οπότε αυτός που αναμένεται να πληρώσει τη... νύφη είναι ο Πολωνός γίγαντας που βρίσκεται προ των πυλών της αποχώρησης από το σύλλογο.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν, γεγονός που κάνει τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι να περισσεύει στο ρόστερ. Ο Πολωνός σέντερ έχει φτιάξει το όνομα του στην Ισπανία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με το "Encestando", η Μπασκόνια έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του, με τον Πάμπλο Λάσο να τον θέλει στην ομάδα για τη νέα χρονιά της Euroleague, ενώ ανάμεσα στους συλλόγους που έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη είναι η Μάλαγα αλλά και η Βαλένθια.