Όλα καινούργια φαίνεται πως θα είναι στο Champions League τη νέα χρονιά. Μετά τη δεδομένη αλλαγή και είσοδο του φορμάτ της διοργάνωσης, πλέον κυκλοφορεί πως υπάρχει και... καινούργιος ύμνος, με τη νέα διασκευή να κυκλοφορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αλλάζει και ο περίφημος ύμνος του Champions League

Σιγά σιγά οι οπαδοί των ομάδων του Champions League πρέπει να συνηθίσουν πως οι αλλαγές από τη νέα σεζόν και μετά θα είναι αρκετές. Η είσοδος του League phase είναι από μόνη της τεράστια διαφοροποίηση, αλλά οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης δε σταματούν εκεί.

Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει τη τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και οι αγώνες πλέον θα γίνονται με διαφορετική μουσική... υπόκρουση. Για την ακρίβεια αποφασίστηκε να αλλάξει ο περίφημος ύμνος του Champions League με τις αντιδράσεις να είναι αρκετές.

Μπορεί να μην είναι μεγάλη η αλλαγή, καθώς πρόκειται για μία τύπου διασκευή, αλλά είναι διαφορετικό να έχεις συνηθίσει κάτι όλα αυτά τα χρόνια και πλέον να σου παρουσιάζεται κάτι παρόμοιο. Όπως και να χει, η νέα σεζόν της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αναμένεται συναρπαστική.