Η Μπαρτσελόνα ψάχνει να βρει παίκτες για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή, με τη μεταγραφή του Ντάνι Όλμο να είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Πλέον οι "μπλαουγκράνα" στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Ραφαέλ Λεάο, έχοντας ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν.

Ξεκίνησε συζητήσεις για τη μεταγραφή του Λεάο από τη Μίλαν η Μπαρτσελόνα

Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για την ενίσχυσή της στα εξτρέμ ήταν ο Νίκο Γουίλιαμς που έβγαλε... μάτια στο Euro 2024 με την Εθνική Ισπανίας. Η απόφασή του να μείνει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε τους "μπλαουγκράνα" να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλον ποδοσφαιριστή.

Αρχικά κατάφεραν να φέρουν πίσω στη Βαρκελώνη μετά από χρόνια τον Ντάνι Όλμο, αγοράζοντάς τον από τη Λειψία για 60 εκατομμύρια. Πλέον ο δύσκολος στόχος που θα την ανεβάσει όμως επίπεδο είναι ο Ραφαέλ Λεάο από τη Μίλαν.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ που διανύει εξαιρετικές χρονιές με τη φανέλα των "ροσονέρι" είναι μία διαφορετική περίπτωση, καθώς αρχικά η ομάδα της Ιταλίας είχε αποκλείσει κάθε συζήτηση για την παραχώρησή του, αλλά όπως φαίνεται άλλαξε τελικά γνώμη.

Η Μίλαν σύμφωνα με το "El Chiringuito" άλλαξε τα δεδομένα και ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Πορτογάλου που στην τελευταία του χρονιά είχε σε 47 συμμετοχές 15 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.