Έναν ιδανικό συνδυασμό για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR και της χαλάρωσης των παικτών φρόντισε να δώσει στους παίκτες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ φρόντισε να κάνει ένα δώρο για την κατάκτηση της έβδομης Euroleague ένα οικογενειακό τρίημερο στο Costa Navarino.

Τριήμερο στο Costa Navarino το δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR

Ένα διαφορετικό θα έλεγε κανείς δώρο φρόντισε να κάνει στην ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας λειτούργησε έξυπνα και φρόντισε να συνδυάσει τη προετοιμασία για τη νέα σεζόν με χαλάρωση.

Όπως είχε υποσχεθεί αναμένεται να κάνει ένα δώρο για την κατάκτηση της έβδομης Euroleague το οποίο πρόκειται να ευχαριστηθούν και οι οικογένειες των παικτών, με το Costa Navarino να προσφέρεται για στιγμές διασκέδασης αλλά και δουλειάς.

Το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να συνεχίσει την προετοιμασία της στο εντυπωσιακό resort, μιας και υπάρχει στο πολυτελές ξενοδοχείο κι ένα σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ για να προπονηθούν κανονικά.

Σύμφωνα με τα φιλικά προετοιμασίας που έχουν κανονιστεί, οι "πράσινοι" θα βρίσκονται στο τελευταίο κομμάτι πριν την έναρξη των υποχρεώσεων και το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που φέτος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο.