Αντίστροφα μετράνε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι της Κ19 του συλλόγου στον τελικό του Διηπειρωτικού κόντρα στη Φλαμένγκο. Οι πιτσιρικάδες των Πειραιωτών βρέθηκαν στη παραλία της Ιπανέμα και έπαιξαν... μπαλίτσα στην άμμο με αρκετούς ντόπιους.

Έπαιξαν μπάλα στην παραλία οι παίκτες του Ολυμπιακού πριν από τον τελικό του Διηπειρωτικού

Το δικό τους όνειρο ζουν στη Βραζιλία οι ποδοσφαιριστές της Κ19 του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, που κατέκτησαν το UEFA Youth League, ταξίδεψαν για τη "χώρα του καφέ" για να αγωνιστούν στον τελικό του Διηπειρωτικού κόντρα στη Φλαμένγκο.

Η πτήση και η πρώτη μέρα της ομάδας Νέων στην Βραζιλία / Youth team's flight and first day in Brazil


Μετά την επίσκεψή τους στο ιστορικό άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, όπου και φωτογραφήθηκαν, οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να δείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες στην παραλία, παιζοντας μπάλα στην Ιπανέμα με ντόπιους.



Στη Βραζιλία ένας από τους παίκτες που άφησε το δικό του στίγμα στην αντίπαλο του Ολυμπιακού είναι ο Ροντινέι. Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" λατρεύεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον Κώστα Καραπαπά να τονίζει πάντως πως στην Ελλάδα τον αγαπούν περισσότερο.

neoi_olympiakou
neoi_olympiakou_1
neoi_olympiakou_2
neoi_olympiakou_3
neoi_olympiakou_4
neoi_olympiakou_5