Το δικό του... παραμύθι ζει ο Χρήστος Παπαδόπουλος που είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του, το οποίο τον βρίσκει σε μια κορυφαία δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Ο Έλληνας επιθετικός θα φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους σε ηλικία 19 χρονών, με τη "Μεγάλη Κυρία" να ανακοινώνει και επίσημα τον δανεισμό του από την Τζένοα και να τον προορίζει για τη β' ομάδα του συλλόγου.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Χρήστου Παπαδόπουλου

Οι φήμες που ήθελαν τον Χρήστο Παπαδόπουλο να βρίσκεται μια... ανάσα από τη Γιουβέντους πήραν επίσημη μορφή. Οι "μπιανκονέρι" ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα τον μονοετή δανεισμό του από την Τζένοα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Οι σκέψεις είναι να ενταχθεί αρχικά στη β' ομάδα και το ενδεχόμενο να ανέβει στην πρώτη ομάδα θα εξαρτηθεί από τις επιδόσεις του στο χορτάρι. Αξίζει να τονιστεί ότι η Γιούβε διατηρεί και οψιόν αγοράς, η οποία ανέρχεται στα 2.500.000 εκατομμύρια ευρώΦυσικά, το βήμα είναι τεράστιο για τον Έλληνα φορ, ο οποίος έχει "κλέψει" της εντυπώσεις με τη φανέλα της Τζένοα, κάτι που οδήγησε μια ομάδα σαν τη Γιουβέντους να τον κάνει δικό της.

Με... φόντο το μέλλον η "Μεγάλη Κυρία" του ποδοσφαίρου έχει μεγάλες βλέψεις από τον Έλληνα στράικερ, ο οποίος την περσινή σεζόν στην Primavera σε 27 αγώνες είχε 11 γκολ και 6 ασίστ. Μάλιστα, είχε κάνει και το ντεμπούτο του στη Serie A στις 5 Μαΐου 2024, όταν και είχε περάσει ως αλλαγή στο εκτός έδρας ματς της Τζένοα με τη Μίλαν.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Αετό Μακρυχωρίου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Λάρισας, από τον οποίο αποχώρησε τον Αύγουστο του 2022 για να κάνει το μεγάλο βήμα σε μικρή ηλικία και να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία για λογαριασμό της Τζένοα, με τη φανέλα της οποίας σε 47 εμφανίσεις μετρά 17 γκολ και 6 ασίστ.