Η είδηση πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Κάρμο, φέρνει αλλαγές στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων". Η έλευση του Ανγκολέζου στόπερ φέρνει στην πόρτα της... εξόδου τον Νέλσον Άμπι που αναμένεται να συνεχίσει τη καριέρα του στη Σουόνσι.

Η μεταγραφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό στέλνει τον Άμπι στην Αγγλία

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Πόρτο για την επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο στο... λιμάνι λίγους μήνες μετά τον πρώτο δανεισμό του.

Η μεταγραφή του στόπερ που άλλαξε τη χρονιά πέρσι στους "ερυθρόλευκους", φέρνει ανακατατάξεις στο ρόστερ, καθώς πλέον βρίσκονται τρεις αριστεροπόδαροι κεντρικοί αμυντικοί. Γεγονός που... αναγκάζει τον Νέλσον Άμπι να επιστρέψει στην Αγγλία και τη Σουόνσι.

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους "κύκνους", έχοντας ως στόχο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σ' ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Championship.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρειάζεται δύο παίκτες σε κάθε θέση, μαζί με τους Ντόη και Μπιανκόν που μπορούν να βοηθήσουν και στη θέση του αμυντικού χαφ, όπως έδειξαν στα φιλικά προετοιμασίας, οπότε δύσκολα ο Άμπι θα μπορούσε να βρει χρόνος συμμετοχής στον Ολυμπιακό.