Για τον Παναθηναϊκό όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην πρώτη ευρωπαϊκή μονομαχία με τη Λανς για τα playoffs του Europa Conference League! Λίγες ώρες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση (22/08, 22:00) στο "Stade Bollaert Delelis" οι Γάλλοι έκαναν την έκπληξη ανακοινώνοντας παίκτη για τη μεσοεπιθετική τους γραμμή και συγκεκριμένα τον Ανάς Ζαρουρί, τον οποίο έκαναν δικό τους από την Μπέρνλι.

Η Λανς ενισχύθηκε με τον Ανάς Ζαρουρί πριν από τα ματς με τον Παναθηναϊκό

Η μεταγραφή του Ανάς Ζαρουρί στη Λανς έχει και ελληνικό... ενδιαφέρον, μιας και η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs του Europa Conference League αναβαθμίστηκε στις πτέρυγες της επίθεσής της με την απόκτηση του Ανάς Ζαρουρί. Ο Μαροκινός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2028, ενώ με τη φανέλα της Μπέρνλι στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, σε 49 συμμετοχές που κατέγραψε, σκόραρε 10 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ.

Παράλληλα, ο Ζαρουρί για τον οποίο η Λανς έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ, έχει αγωνιστεί και στη Χαλ, με την οποία σημείωσε 2 γκολ σε 12 αναμετρήσεις, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες των Σαρλερουά και Λόμελ.


«Όλη η οικογένεια της ομάδας είναι χαρούμενη που καλωσόρισε τον Ανάς Ζαρουρί στον σύλλογό μας. Ο Ανάς είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός, ικανός να παίξει σε διαφορετικές θέσεις στην επίθεση. Έχει μια εξαιρετική τεχνική ικανότητα. Το δυναμικό του προφίλ και η αίσθηση που έχει στο γκολ του δίνει την ικανότητα να ξεκινάει και να ολοκληρώνει τις φάσεις.

Αλλά εκτός από το ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο Ανάς είναι πάνω απ' όλα ένα παιδί με σπουδαίο πνεύμα, έχοντας παράλληλα τις αξίες που θέλουμε στη Λανς. Η φρεσκάδα του, η ωριμότητά του και η ικανότητά του να μιλάει αρκετές γλώσσες του επιτρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα», δήλωσε ο γενικός αρχηγός της Λανς, Πιερ Ντρεοσί.