Ο Ολυμπιακός θέλει να διεκδικήσει τα πάντα στην χρονιά ορόσημο 2024/25 που συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση του, με τους στόχους και τα όνειρα να μην έχουν... ταβάνι σε Ελλάδα και Ευρώπη! Άλλωστε το ιστορικό ευρωπαϊκό του Europa Conference League "γέννησε" τεράστια "δίψα" για να έρθει κάτι ακόμη μεγαλύτερο στην χρονιά μάλιστα που ο "ερυθρόλευκος" σύλλογος κλείνει έναν αιώνα ζωής.

"Τρέλα" από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Athens Kallithea

H μεταμόρφωση του Ολυμπιακού στα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η αγωνιστική βελτίωση και το ευρωπαϊκό έχουν προκαλέσει μεγάλες βλέψεις στους φιλάθλους των Πειραιωτών οι οποίοι μετά την περσινή ονειρική σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κορυφή της Ευρώπης δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη τους στην ομάδα η οποία θα δώσει την πρώτη τους εντός έδρας... παράσταση για την φετινή Super League απέναντι στην Athens Kallithea.

Η "δίψα" του κόσμου να δει από κοντά τον Ολυμπιακό στο πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι του για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι τέτοια που ήδη έχουν κλείσει περίπου 25.000 φίλαθλοι θέση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μαζί με τα διαρκείας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 20:30 και με αυτούς τους ρυθμούς το Φάληρο πάει... φουλ για sold out!