Mετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού όπου έλαμψαν με την παρουσία τους και απογείωσαν την Ελλάδα με το χρυσό και το χάλκινο, Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής συνεχίσαν στα αγωνιστικά τους καθήκοντα συμμετέχοντας στo Diamond League της Λωζάνης. Οι Έλληνες πρωταθλητές βίωσαν κάτι που δεν έχει προηγούμενο αφού ως δώρο δεν έλαβαν κάτι αναμενόμενο και συνιθισμένο αλλά αντ' αυτού... τρία κιλά ελβετικό τυρί!

To απροσδόκητο δώρο με τα τρία κιλά τυρί για Καραλή και Τεντόγλου στο Diamond League

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής έζησαν κι... αυτό στην καριέρα τους αφού στο Diamond League της Λωζάνης βίωσαν μια απροσδόκητη έκπληξη με την επιλογή δώρου που ήταν τρία κιλά ελβετικό τυρί. Όπως ήταν λογικό και απόμενο οι δυο Έλληνες πρωταθλητές έμειναν έκπληκτοι και απόρησαν με την κίνηση αυτή των Ελβετών.

Ο "Μανόλο" φρόντιζε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του ίδιου με απορημένο ύφος για το "τυρένιο" δώρο καθώς και μια φωτογραφία του καλού του φίλου και συναθλητή του, Τεντόγλου ο οποίος κρατά ένα ολόκληρο κομμάτι από το ελβετικό τυρί που τους έκαναν δώρο.

manolo_anarthsh
tentoglou_anarthsh