Στιγμές ρίγους και συγκίνησης στην Τούμπα με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη! Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League ήταν το τελευταίο του Έλληνα κεντρικού αμυντικού μπροστά στα μάτια των φιλάθλων του "δικεφάλου του βορρά" καθώς μετά τη ρεβάνς θα αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ.

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την Τούμπα ο Κουλιεράκης στο ΠΑΟΚ - Σάμροκ

Το "διαμάντι" της ακαδημίας του ΠΑΟΚ που έλαμψε από την στιγμή που του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό σε ηλικία 20 χρονών. Οι αποχωρισμοί είναι πάντα το πιο δύσκολο κομμάτι σε αυτές τι περιπτώσεις και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τον αποθεώσαν στο last dance του στην Τούμπα.

paok_koulierakhs_toumpa

Οι οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες τραγούδησαν ρυθμικά το όνομα του, ο 20χρονος σέντερ μπακ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και"λύγιζε" μπροστά στην τεράστια αποθεώση και αναγνώριση στο πρόσωπο του. Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές και το κλίμα αρκετά έντονο συγκινησιακά για ένα παιδί που μεγάλωσε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και ήρθε η ώρα να ανοίξει τα... φτερά του εκτός συνόρων.

Ο Κουλιεράκης ανταπέδωσε την... αγάπη στους φιλάθλους όπου και τους χειροκρότησε για την στήριξη τους η οποία ήταν τεράστια όλα αυτά τα χρόνια! Η συγκίνηση του "καθρέφτης" του πόσο αγαπά την Τούμπα την οποία θα έχει για πάντα στην καρδιά του! Μάλιστα, ο ίδιος κατευθύνθηκε και στην εξέδρα όπου τραγουδούσε ρυθμικά το όνομα του, χειροκρότησε τους φιλάθλους τη στιγμή που τον αποθέωναν και οι συμπαίκες του.

koulierakhs_paok


Για τον Λουτσέσκου πάντως δεν ήταν το... αντίο του Κουλιεράκη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την εικόνα και το σκορ της ομάδας του, ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε πως για τον ίδιο δεν ήταν... αντίο και ούτε το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα στόπερ καθώς υπάρχουν άλλα δυο παιχνίδια και θα είναι μαζί με την ομάδα μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου: "Για σήμερα είμαι είμαι ικανοποιημένος. Είδα ωραία πράγματα πέρα από το σκορ που προφανώς είμαι ικανοποιημένος. Είδα ωραία κίνηση με τη μπάλα. Είδα ωραία πράγματα από την ομάδα γενικότερα. Είδα υπευθυνότητα ειδικά όταν δεν την είχαμε στα πόδια, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαι χαρούμενος λοιπόν για σήμερα. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να επαναπαυόμαστε γιατί ξέρουμε πως είναι αυτού του είδους τα παιχνίδια, απέναντι στις ομάδες που αγωνίζονται στις έδρες τους. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί."


Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ο ίδιος απάντησε:
"Για μένα δεν ήταν αντίο, δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι σήμερα. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Ο Κουλιεράκης θα είναι μαζί μας μέχρι την επόμενη εβδομάδα οπότε είναι ακόμη εδώ".