Μετά από τα απογευματινά playoffs του Europa League, η δράση συνεχίστηκε και το... βράδυ με συναρπαστικά ματς και φυσικά την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σάμροκ Ρόβερς! Ο Άγιαξ έκανε την ανατροπή και πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Γιαγκιελόνια Μπιαλίστοκ επικρατώντας με το εμφατικό 14. Ο "Αίαντας" αιφνιδιάστηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5ο λεπτό με γκολ του Άντριαν Ντιεγκέζ όμως η συνέχεια ήταν παράσταση για έναν.. ρόλο.

Οι Ολλανδοί ισοφάρισαν σε 1-1 στο 9ο λεπτό με τον άλλοτε επιθετικό του ΠΑΟΚ, Άκπομ, προηγήθηκαν με 1-2 με τον Μίκαχοντς, έκαναν το 1-3 στο 61' με σκόρερ ξανά τον Άκπομ ο οποίος μάλιστα πέτυχε χατ τρικ διαμορφώντας το τελικό 1-4 από το σημείο του πέναλτι για το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι.

Απίστευτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Λουγκάνο και την Μπεσίκτας όπου οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με τους Ελβετούς να ισοφαρίζουν τους Τούρκους με αυτογκόλ του Παουλίστα. Η Μπράγκα "λύγισε" με 2-0  την Ραπίντ Βιέννης που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 4ο λεπτό, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε άνετη νίκη με 3-0 επί της Μπάτσκα Τόπολα, ενώ "λευκή" ισοπαλία σημειώθηκε στον αγώνα της Φερεντσβάρος με την Μπόρατς.

Τα αποτελέσματα των playoffs του Europa League

Λασκ - Στεάουα 1-1
Ρίγκας - Αποέλ 2-1
Μόλντε - Έλφσμπουργκ 0-1
Πλζεν - Χαρτς 1-0
ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς 4-0
Λουντογκόρετς - Πέτροκουμπ 4-0
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάτσκα Τόπολα 3-0
Φερεντσβάρος - Μπόρατς 0-0
Λουγκάνο - Μπεσίκτας 3-3
Ντινάμο Μινσκ - Άντερλεχτ 0-1
Γιαγκελόνια - Άγιαξ 1-4
Μπράγκα - Ραπίντ 2-1