Το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού και τα δύο γκολ στο πρώτο ημιίχρονο από τη Λανς δυσκόλεψε την πρόκριση των "πρασίνων" στη League phase του Conference League. Ο Ντιέγκο Αλόνσο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του αισιόδοξος, αναφέροντας πως πιστεύει πολύ στην ομάδα του.

Ντιέγκο Αλόνσο: "Πιστεύω στους παίκτες μου και θα τα δώσουμε όλα στο δεύτερο παιχνίδι"

Κάποια "νεκρά" διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο στοίχισαν στον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε στην έδρα της Λανς με 2-1. Το τρομερό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη γέμισε αισιοδοξία την ομάδα των "πρασίνων" ενόψει της ρεβάνς, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των παικτών του.

"Κατ αρχάς, κάναμε μόνο δύο λάθη που ο αντίπαλος τα εκμεταλλεύθηκε και έκανε τη διαφορά με αυτά, ενώ παίζαμε καλά. Είχαμε τον έλεγχο αφότου ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο. Άρχισε να παίζει όλο και πιο πίσω και σε εμάς μας έλειψε η φρεσκάδα για να παίξουμε περισσότερο από τις πτέρυγες.

Όταν μπήκε ο Πελίστρι βγάλαμε καλά ένας εναντίον ενός, μας ωφέλησαν, αλλά όταν φτιάξαμε ευκαιρίες από τις πτέρυγες δεν ήμασταν καλοί στο κέντρο. Αν το είχαμε καταφέρει αυτό πιο νωρίς, θα είχαμε καλύτερη δομή στη μεσαία γραμμή και σίγουρα θα παίζαμε καλύτερα.

Πιστεύω στους παίκτες και στην ομάδα, έχουμε 90 λεπτά μπροστά μας για να παίξουμε στο σπίτι μας με τον κόσμο δίπλα μας. Είναι δύσκολο χωρίς αμφιβολία, όμως είμαστε προετοιμασμένοι για να δώσουμε τη μάχη μας. Θα δώσουμε όλα όσα έχουμε για να καταφέρουμε να περάσουμε."

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3mren1sls7t)