Ένα γκολ αριστούργημα! Μια ενέργεια που θα ζήλευε ακόμη και ο Λιονέλ Μέσι! Ένας επιθετικός που δικαιώνει με κάθε του εμφάνιση τις προτάσεις δεκάδων εκατομμυρίων που καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! 

Για τους "πράσινους" η γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη στο πρώτο παιχνίδι με τη Λανς για τα playoffs του Conference League έμοιαζε με... φιλί της ζωής μετά το γρήγορο 2-0 των Γάλλων ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3mpzfflptm1)

Άφωνη η Ευρώπη στα social media με το γκολ-ποίημα του Φώτη Ιωαννίδη

Για την υπόλοιπη Ευρώπη, όμως, και κυρίως για τους επίδοξους αγοραστές του Έλληνα φορ, αποτέλεσε μια ακόμη αφορμή για να τους... πέσει το σαγόνι από θαυμασμό! Δεν το υποστηρίζουμε εμείς. Οι ίδιοι το γράφουν στα social media τις τελευταίες ώρες! 

Ιδιαίτερα οι οπαδοί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (που διαβάζουν καθημερινά στα μεγαλύτερα αθλητικά media της πατρίδας τους ότι ο Ιωαννίδης αποτελεί υπ' αριθμόν ένα στόχο των "λιονταριών" βρίσκονται σε... παράκρουση! 

Το twitter... πλημμύρισε με αναδημοσιεύσεις του αδιανόητου τέρματος που σημείωσε ο άσος του Παναθηναϊκού... παίρνοντας παραμάζωμα έξι (!) από τους δέκα ποδοσφαιριστές της Λανς (αν συμπεριλάβουμε στα... θύματά του και τον τερματοφύλακα Σαμπά) που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο με τους φίλους της πορτογαλικής ομάδας να ζητούν επιτακτικά την απόκτησή του! 

Ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι μεγάλων Μέσων, έπλεκαν το εγκώμιό του. "Πως είναι δυνατόν αυτός ο παίκτης να αγωνίζεται ακόμη στην Ελλάδα" αναρωτήθηκε ο Ντιέγκο Οτέρο, συντάκτης της ισπανικής ιστοσελίδας "Relevo". 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μπεν Μάτινσον, σχολιαστής του αγγλικού "TeamTalk": "Θα είναι κρίμα αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του το καλοκαίρι. Είναι παίκτης για πολύ μεγαλύτερο πρωτάθλημα"...

"Τώρα οι Έλληνες θα ζητάνε για τον Ιωαννίδη... σαράντα εκατομμύρια"

Και δεν ήταν οι μόνοι! Υπήρξαν ουκ ολίγοι υποστηρικτές αγγλικών ομάδων - όπως η Λέστερ - που δήλωναν άφωνοι με το ταλέντο του μεταγραφικού στόχου των ομάδων τους. 

Το μόνο σίγουρο είναι, πάντως, ότι με το γκολ που πέτυχε στο "Φελίξ Μπολάρ" ο Ιωαννίδης είδε την αξία της μετοχής του να εκτοξεύεται ακόμη περισσότερο. Κι όπως πολύ εύστοχα επισήμαιναν οι Πορτογάλοι στα σχόλιά τους "τώρα οι Έλληνες θα ζητάνε σαράντα εκατομμύρια"!