Μετά την έναρξη τoυ ελληνικού, ιταλικού, ισπανικού, γαλλικού και πορτογαλικού πρωταθλήματος ήρθε η ώρα να ανοίξει την αυλαία της και η Bundesliga! Και μάλιστα αυτή που θα κάνει... ποδαρικό για τη νέα σεζόν 2024-25 θα ειναι η νταμπλούχος Γερμανίας Μπάγερ Λεβερκούζεν που θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Γκλάντμπαχ. Το "μενού" των σημερινών (23/08) αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει και αγώνες της La Liga για τη 2η αγωνιστική, με το Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ να ξεχωρίζει.

Έτοιμη για την πρεμιέρα της η νταμπλούχος Γερμανίας, Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν "τρέλανε" το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με το αήττητο πρωτάθλημά της την περσινή σεζόν, το οποίο μάλιστα ήταν το πρώτο στην ιστορία της και οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων και της ίδιας της ομάδας ήταν σαν βγαλμένοι από.... παραμύθι! Το... κερασάκι στην τούρτα για την ονειρική χρονιά της σούπερ ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο μπήκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου για να έρθει και το νταμπλ.

Ως νταμπλούχος, η Λεβερκούζεν μπαίνει με μεγάλες βλέψεις, στόχους και όνειρα για κάτι ανάλογο και στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα όπου κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Οι πρωταθλητές θέλουν να επαναλάβουν τη φανταστική τους χρονιά και να ξεκινήσουν με το... δεξί απέναντι στην Γκλάντμπχ που την περσινή χρονιά τερμάτισε στη 14η θέση.

Στη La Liga υπάρχουν δυο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική. Η Σεβίλλη μετά την ισοπαλία (2-2) στην πρεμιέρα της στην έδρα της Λας Πάλμας υποδεχεται τη Βιγιαρεάλ, η οποία την πρώτη αγωνιστική "άντεξε" στην πίεση της Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε πολύτιμη ισοπαλία 2-2 στην έδρα της.

H Θέλτα του Τάσου Δουβίκα, η οποία ξεκίνησε ιδανικά στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 της Αλαβές με βασικό τον Έλληνα φορ την 1η αγωνιστική, έχει ξανά παιχνίδι στην έδρα της, αυτή τη φορά κόντρα στη Βαλένθια, η οποία ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπαρτσελόνα με 1-2.



Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

13:30 ΑΝΤ1+ Formula 1 Circuit Zandvoort, Practice 1

17:00 ΑΝΤ1+ Formula 1 Circuit Zandvoort, Practice 2

19:30 Novasports 3HD Αννόβερο – Αμβούργο Bundesliga 2 ποδόσφαιρο

21:00 COSMOTE SPORT 9 HD Αλ Αχλί – Αλ Ορομπά Roshn Saudi League ποδόσφαιρο

21:30 Novasports Prime Γκλάντμπαχ – Μπάγερ Λεβερκούζεν Bundesliga ποδόσφαιρο

22:15 COSMOTE SPORT 3 HD Φαρένσε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας Liga Portugal ποδόσφαιρο

22:30 Novasports 1HD Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ LaLiga ποδόσφαιρο

23:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250  Oυίνστον-Σάλεμ τένις