Μια είδηση-βόμβα έρχεται να ταράξει τα... νερά του ΠΑΟΚ! Ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ, ο οποίος μάλιστα έχει δείξει στο παρελθόν ότι έχει εξαιρετική πληροφόρηση για θέματα που αφορούν τον "Δικέφαλο του Βορρά", αποκάλυψε σε δημοσίευμά του ότι στην ομάδα της Θεσαλονίκης θα υπάρξουν αρκετά σύντομα εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει απολυθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τη θέση του θα πάρει ο Βλάνταν Ίβιτς!

"Βόμβα" από Ρώσο δημοσιογράφο για ΠΟΑΚ, Λουτσέσκου και Βλάνταν Ίβιτς!

Ο πρωταθλητής Ελλάδος ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά την άνετη επικράτησή του (4-0) επί της Σάμροκ Ρόβερς στα playoffs του Europa League, βρέθηκε στο επίκεντρο του Ρώσου δημοσιογράφου Ιβάν Καρπόφ, ο οποίος έχει ξαναπάρει θέση σε μεταγραφικά σενάρια για τον "Δικέφαλο του Βορρά" στο παρελθόν και μάλιστα έχει δείξει ότι έχει πολύ καλή πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τους "ασπρόμαυρους".

H ανάρτησή του στο Twitter που αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα απολύσει μέχρι το τέλος του μήνα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και πως θα τον διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία ο άλλοτε προπονητής του Δικεφάλου Βλάνταν Ίβιτς έχει προκαλέσει σοκ από τη στιγμή που ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίζεται πανίσχυρος στην Τούμπα. Αίσθηση έχει προκαλέσει και η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου δημοσιεύματος ακόμη και από ελληνικά Μέσα ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη και μάλιστα... ως πρώτο θέμα!

Αν και το δημοσίευμα σοκάρει, θυμίζουμε ότι πριν από οκτώ μήνες κάπως έτσι -με μια πληροφορία από το εξωτερικό που αρχικά δεν είχε γίνει πιστευτή- ενημερωθήκαμε για την ξαφνική απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό και την αντικατάστασή του από τον Φατίχ Τερίμ.