Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση από τον Ρώσο δημοσιογράφο Ιβάν Καρπόφ ότι ο ΠΑΟΚ θα απολύσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι το τέλος του μήνα και θα τον αντικαταστήσει με τον Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία. Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να τοποθετηθεί μετά το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε, το οποίο και χαρακτήρισε ως... επική μπούρδα!

Ξεκάθαρος ο ΠΑΟΚ: "Η απόλυση Λουτσέσκου είναι η... επικότερη μπούρδα που διαβάσαμε το φετινό καλοκαίρι"

Ο Ρώσος δημοσιογράφος μπορεί να τάραξε προσωρινά τα... νερά με την είδηση απόλυσης του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως ο ΠΑΟΚ θέλησε να "σβήσει" άμεσα τη φωτιά που δημιουργήθηκε από το... πουθενά και να πάρει θέση διαψεύδοντας επί της ουσίας κατηγορηματικά όλα όσα κυκλοφόρησαν. "Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά όλο το καλοκαίρι. Αυτό παίρνει τον τίτλο της επικότερης μπούρδας", ήταν το σχόλιο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Με αυτόν τον τρόπο ο "Δικέφαλος του Βορρά" ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία βάση και κανένα απολύτως ζήτημα όσον αφορά την είδηση του Ρώσου δημοσιογράφου και "έκλεισε" οριστικά όλο αυτό που προέκυψε στα social media και προκάλεσε μεγάλη... αίσθηση!