Πλούσιο σε δράση είναι το σημερινό (24/08) αθλητικό μενού και ο ιστορικός τελικός του Διηπειρωτικού U20 της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με την Φλαμένγκο στο "Ναό του ποδοσφαίρου" Μαρακανά "κλέβει" αναμφίβολα τις εντυπώσεις. Η 2η αγωνιστική της Super League ανοίγει την αυλαία της, με το ΑΕΚ-Λαμία να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ενώ ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο και ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον Άρη.

Να γράψει ιστορία και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού

Μετά την ιστορική κατάκτηση του UEFA Youth League, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θέλει να γράψει ιστορία και στο Διηπειρωτικό Κύπελλο U20 και να διεκδικήσει ένα ακόμη βαρύτιμο τρόπαιο στον σπουδαίο τελικό με την Φλαμένγκο που θα διεξαχθεί στο επιβλητικό και θρυλικό Μαρακανά στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θέλει υπό τις οδηγίες του να φέρει μια ακόμη κορυφή για τα... χρυσά μωρά του Ολυμπιακού που "χάζεψαν" την Ελλάδα και έκαναν την Ευρώπη να... παραμιλά με τα κατορθώματα τους. Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να γίνουν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και να πετύχουν κάτι που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού βιώνει μοναδικές στιγμές στο Ρίο Ντε Τζανέιρο! Οι παίκτες προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Φλουμινένεσε, "ζεστάθηκαν" ενόψει του τελικού παίζοντας ποδόσφαιρο στην παραλία της Ιπανέμα στο Ρίο, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου συναντήθηκαν με αυτούς της Φλαμένγκο για να ανταλλάξουν τις απόψεις τους σχετικά με το ποδόσφαιρο και τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών.

Να συνεχίσει στα... θετικά η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Η ΑΕΚ προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Νόα στο Europa Conference League και να στρέψει όλη της την προσοχή στο πρωτάθημα. Οι "κιτρινόμαυροι" αφού ξεκίνησαν με το... δεξί την πρεμιέρα τους στη φετινή Super League όπου με κυρίαρχη και καταιγιστική εμφάνιση επικράτησαν άνετα με 3-0 του ΟΦΗ, η 2η αγωνιστική τους βρίσκει ξανά στην "OPAP Arena" όπου φιλοξενούν αυτή τη φορά τη Λαμία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3jccvragmc9)
Η "Ένωση" θα έχει ξανά στον κόσμο το πλευρό της μετά το κεκλεισμένο παιχνίδι πρεμιέρας με τους Κρητικούς λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν. Ο Ματίας Αλμέιδα πέρα από τις γνωστές απουσίες των Μπρινιόλι και Γιόνσον που είναι εκτός λόγω τραυματισμών, δεν μετρά κάποια άλλη απώλεια και έχει στη διάθεση του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Ο ΟΦΗ θέλει να αφήσει πίσω του την ήτττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη απέναντι στον Ατρόμητο τον οποίο θα υποδεχθεί στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για την 2η αγωνιστική. Στο τρίτο και τελευταίο ματς της Super League για σήμερα (23/08), ο Άρης μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι, έχει ξανά εκτός έδρας δοκιμασία, στις Σέρρες όπου θα ψάξει τους τρεις πρώτους βαθμούς του κόντρα στον Πανσερραϊκό που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεων των αγώνων:

ΟΦΗ - Ατρόμητος 19:30 COSMOTE SPORT 2

Πανσερραϊκός - Άρης 20:00 Novasports Prime

ΑΕΚ - Λαμία 21:30 COSMOTE SPORT 1

Φλαμένγκο - Ολυμπιακός 22:00 COSMOTE SPORT 3 & MEGA