Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έκανε την Ευρώπη να... παραμιλά με τη θρυλική κατάκτηση του UEFA Youth League και οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία και στο Ρίο ντε Τζανέιρο, εκεί όπου θα διεκδικήσουν το Διηπειρωτικό στον μεγάλο τελικό U20 με τη Φλαμένγκο στον "ναό του ποδοσφαίρου" Μαρακανά.

Σύσσωμη η "ερυθρόλευκη" οικογένεια βρίσκεται δίπλα στα "μωρά" του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και η πρώτη ομάδα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα ευχήθηκε καλή επιτυχία για να έρθει μια ακόμα κούπα στο λιμάνι!

Εμψύχωσε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Κ20 η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού

Με τον δικό της τρόπο θέλησε η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού να εμψυχώσει και να δώσει δύναμη στην Κ20 που θέλει να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στον τελικό του Διηπειρωτιικού με τη Φλαμένγκο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους, όλοι οι παίκτες στου Ρέντη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδειξαν ότι βρίσκονται στο πλευρό των Νέων στέλνοντάς τους τις ευχές τους.

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα που ευχήθηκε "καλή επιτυχία, μάγκες", τα χειροκροτήματα και το καλή επιτυχία απ' όλους, η Κ20 των Πειραιωτών έχει μεγάλη υποστήριξη από την "ερυθρόλευκη" οικογένεια στην Ελλάδα που στέλνει όλη της τη θετική ενέργεια για να έρθει μια ακόμα ιστορική επιτυχία στον σύλλογο.