Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι έτοιμος να κάνει ο Άγγελος Τσιγγάρας, ο οποίος έπειτα από μια... ζωή στον Παναιτωλικό θα δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων! Ο 25χρονος Έλληνας μέσος θα συνεχίσει τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ολλανδία για λογαριασμό της Φίτεσε, από την οποία ανακοινώθηκε με συμβόλαιο ενός έτους και οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2026.

Ο Τσιγγάρας αποχαιρέτησε τον Παναιτωλικό και πήρε μεταγραφή στη Φίτεσε

Ο Άγγελος Τσιγγάρας άφησε την ομάδα της... καρδιάς του και το Αγρίνιο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και να πάρει την πρώτη... γεύση του από το εξωτερικό, στο οποίο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Ο Έλληνας χαφ έκανε τις τελευταίες εβδομάδες δοκιμαστικά στη Φίτεσε, όπου έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, με το τεχνικό επιτελείο των Ολλανδών να εντυπωσιάζεται από την αγωνιστική του εικόνα και να αποφασίζουν να του προτείνουν συμβόλαιο. Έτσι το όνειρό του να αγωνιστεί εκτός συνόρων πήρε... σάρκα και οστά!

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος ενσωματώθηκε στα τμήματα του Παναιτωλικού το 2018 και στη συνέχεια μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα. Την περσινή σεζόν με την ομάδα του Αγρινίου κατέγραψε συνολικά 26 συμμετοχές, ενώ ο ίδιος είναι και έξι φορές διεθνής μετην Εθνική Ελπίδων.



"Είναι τιμή μου που μπορώ να υπογράψω συμβόλαιο με αυτόν τον υπέροχο σύλλογο μετά τη δοκιμαστική μου περίοδο. Η ιστορία της ομάδας μού αρέσει πάρα πολύ. Η Φίτεσε είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πλούσια ιστορία, οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και μόνο το δείχνουν αυτό. Ανυπομονώ να κάνω τα πρώτα μου λεπτά με τα κιτρινόμαυρα και να συμβάλω σε μια επιτυχημένη σεζόν. Μαζί με τους οπαδούς, προσβλέπω σε ένα λαμπρό μέλλον", δήλωσε ο Τσιγγάρας στην παρουσίασή του από τη Φίτεσε.