Σε αναμμένα... κάρβουνα η Ρεάλ Μαδρίτης! Η "Βασίλισσα" θα χρειαστεί να πορευτεί δίχως τις πολύτιμες υπηρεσίες του αστέρα της, Τζουντ Μπέλιγχαμ για τον επόμενο έναν μήνα καθώς ο Άγγλος διεθνής μέσος στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια της προπόνησης όπου τραυματίστηκε στο πέλμα. Φυσικά, πλήγμα υπάρχει και για την εθνική Αγγλίας η οποία δεν θα τον έχει διαθέσιμο στο ματς πρεμιέρας με την Ιρλανδία στο Nations League!


Πλήγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον τραυματισμό του Τζουντ Μπέλιγχαμ

Ο τραυματισμός του Τζουντ Μπέλιγχαμ αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και το ότι θα τεθεί νοκ άουτ για τουλάχιστον έναν μήνα θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει μια σειρά από σημαντικά παιχνίδια τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Τα ισπανικά ΜΜΕ τα έβαλαν... κάτω και παρουσίασαν τα ματς από τα οποία αναμένεται να απουσιάσει ο Άγγλος σούπερ σταρ.

Ο Μπέλιγχαμ θα χάσει σίγουρα τα ματς  με τη Βαγιαδολίδ (25/8), τη Λας Πάλμας (29/8) και την Μπέτις (1/9) στη La Liga, ενώ θα απουσιάσει και από την πρεμιέρα της Αγγλίας στο Nations League κόντρα στην Ιρλανδία (7/9). Ο Άγγλος μέσος δεν αποκλείεται να χάσει και τα ματς με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ, ενώ αν δεν γίνει η μεγάλη έκπληξη, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και στην 1η αγωνιστική του League Stage στο Champions League.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ αναφέρει: "Μετά από εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Τζουντ Μπέλιγχαμ, διαγνώστηκε με τραυματισμό στον πελματιαίο λεπτό μυ του δεξιού του ποδιού.